Online kopen in Braend webshop

Een duidelijk overzicht van de nieuwste Braend collectie vind je op de Braend website. Je kunt Braend online kopen op de ‘Buy Online’ pagina.

BRAEND heeft zijn tiende levensjaar achter de rug en is inmiddels een duidelijk herkenbaar herenschoenenmerk geworden. Alle modellen zijn door een Italiaanse designer ontworpen en voorzien van de herkenbare blauwe binnenvoering. De BRAEND schoenen hebben mede daardoor een jonge uitstraling.

Er wordt alleen gebruik gemaakt van fijne Italiaanse leersoorten, dit geldt voor alle modellen van de gehele collectie. Verder staan BRAEND schoenen bekend om de sterke prijs- en kwaliteitsverhouding!

De BRAEND schoencollectie heeft een sterke merkidentiteit, originaliteit en commercialiteit, al seizoen na seizoen en probeert dit op een vakkundige wijze vast te houden. De combinatie van deze elementen, voorzien de retailers en consumenten van een merk, waarin men terecht vertrouwen heeft. Inmiddels hebben zij een uitstekende reputatie voor hoge kwalitatief, betaalbare en tegelijkertijd modieuze herenschoenen.

Koop Braend nu online via de Braend website.