In het kader van de Studie Beurs 2002 die van 10 tot 12 oktober plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht, organiseert de Federatie Goud en Zilver in samenwerking met ROC Zadkine de Vakschool voor edelsmeden- en uurwerktechniek een ontwerpwedstrijd met als thema: Toekomst.

Scholieren die van de middelbare school komen, zijn bezig met hun toekomst. Wat moeten ze nu? Welke opleiding past bij ze? Wat willen ze worden? De Federatie Goud en Zilver en ROC Zadkine de Vakschool willen met de ontwerpwedstrijd inspelen op deze moeilijke beslissingsperiode, door scholieren uit te dagen een sieraad te ontwerpen waarin zij hun visie op de toekomst kunnen verwerken.

Iedereen die van de middelbare school afkomt en zich oriënteert op de mogelijkheden van vervolgonderwijs, kan meedoen aan de wedstrijd. Doel van de ontwerpwedstrijd is jonge mensen stimuleren in de keuze voor een vervolgopleiding aan ROC Zadkine de Vakschool en een baan in de wereld van goud, zilver en diamant. Het ontwerp kan getekend worden, maar er kan ook een collage of een proefontwerp in materiaal naar keuze worden gemaakt. De prijsuitreiking vindt plaats op 12 oktober tijdens de Studie Beurs 2002.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN