• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Opleiding tot professioneel stylist bij Artemis Stylingacademie

Opleiding tot professioneel stylist bij Artemis Stylingacademie

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Op zaterdag 5 april a.s. staan tussen 12:00 uur en 15:00 uur de deuren van Artemis Stylingacademie in Amsterdam, wagenwijd open voor iedereen die zich graag wil oriënteren op het gebied van styling. De opleiding, waarbij alle aspecten van het stylingvak aan bod komen, waaronder het vormgeven van nieuwe materialen, het bestuderen/vertalen van maatschappelijke trends en intensieve kleurkennis, biedt potentiële studenten de kans om van dit inspirerende vak te proeven. Zo kan men op deze dag een blik werpen op wat deze populaire opleiding tot professioneel stylist daadwerkelijk inhoudt. Op deze dag, die volledig in het kader van aanstormende studenten staat, wordt er voor onder meer uitvoerig uitleg gegeven over de veelzijdigheid van deze dynamische opleiding.

Het uitgangspunt van Artemis Stylingacademie is dat de aankomend stylist tijdens de opleiding leert schakelen tussen de behoeften en verlangens van consumenten en de product- en innovatiemogelijkheden van bedrijven. De student moet inzicht in maatschappelijke trends krijgen en leert deze vervolgens visueel te vertalen. Met als resultaat dat mogelijke nieuwe producten of diensten zichtbaar, tastbaar en bespreekbaar met consumenten en producenten worden.

De Artemis Stylingacademie biedt onderwijs op HBO niveau, met als kernwaarden een doelgerichte visie die volledig gebaseerd is op de praktijk van het beroep. Een extra pluspunt daarbij is het feit dat de opleidingen worden verzorgd door docenten die zelf als beroepsprofessional in de diverse vakgebieden werkzaam zijn, waardoor een brede basis aan ervaring en kennis wordt overgedragen. Dankzij de doelgerichte aanpak, de aandacht voor kwaliteit en de contacten met het bedrijfsleven, alsmede het beroepenveld staan de opleidingen van Artemis Stylingacademie dan ook zeer hoog aangeschreven.

Met ingang van het nieuwe collegejaar zal Artemis tevens de specialistische Voltijdopleiding Modevormgeving & Styling die tot op heden alleen in Rotterdam werd aangeboden nu ook in Amsterdam gaan aanbieden.

Artemis Stylingacademie - Prinsengracht 400 - 1016 JB Amsterdam

Artemis