• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Opposuits gaat kerstpakken leveren aan Macy's

Opposuits gaat kerstpakken leveren aan Macy's

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De carnavaleske pakken van het Nederlandse pakkenbedrijf Opposuits zijn vanaf komend najaar verkrijgbaar bij ruim achthonderd filialen van warenhuis Macy's in de VS. Dat meldt NRC Next. Vorige week werd bekend dat Opposuits gaat samenwerken met Warner Bros voor de productie van officiële Superman en Batmanpakken.

Opposuits, dat naar eigen zeggen tussen fashion en feestkleding in zit, is sinds kort in de Verenigde Staten actief. Het merk wordt sinds oktober verkocht bij 1100 filialen van een grote Halloweenketen en nadat talkshowhost Jimmy Kimmel vorig jaar in een knalrood kerstpak van Opposuits te zien was, waren de kerstpakken niet aan te slepen.

Het merk ging in 2012 van start met een partij van 2000 oranje maatpakken in de aanloop naar het EK voetbal. De partij was in no time uitverkocht. Daarop volgden nieuwe designs; pakken met hartjesopdruk, dollarbiljetten, een camouflageprint. Oprichters Jelle van der Zwet, Jasper Castelein en Guus Bakker lanceerden het merk zonder vooropgezet plan en hebben nu een goedlopend bedrijf met twintig medewerkers en agenten in heel Europa. Pakken van Opposuits kosten zo'n 70 euro en kunnen in de wasmachine. In september komt er een iets goedkopere lijn met pakken rond 45 euro.

OppoSuits