• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Orcon-SJ binnen vier maanden live met K3 Retail

Orcon-SJ binnen vier maanden live met K3 Retail

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Orcon-SJ heeft gekozen voor de fashion oplossing van K3 Retail en is nu klaar voor de toekomst. Door gebruik te maken van de op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde oplossing Pebblestone|fashion, Business Intelligence (powered by QlikView) en REALIZe, het Omni-channel platform van K3 Retail.

Eerder is de voormalige Europese organisatie van het Canadese Logistik Unicorp overgenomen door het Britse Uniform Brands Limited. Het IT platform van Uniform Brands Limited bood geen Nederlandse versie. Hierdoor had Orcon-SJ ( onderdeel van Uniform Brands Limited ) de uitdaging om binnen vier maanden een nieuw IT systeem in te voeren en dat is gelukt!

Ruud Wissink, Director Finance, IT & Logistics bij Orcon-SJ; ”Wij hebben K3 Retail ervaren als een betrouwbare en solide partner tijdens de implementatie van Microsoft Dynamics NAV. In een zeer korte periode hebben wij Pebblestone|fashion succesvol in gebruik genomen.”

Pebblestone|fashion is als geen andere oplossing in de fashionbranche gespecialiseerd in bedrijven die zich richten op bedrijfskleding. Orcon-SJ is nu in staat om het beheer van verkoop, inkoop, aansturing productie, logistiek, distributie en alle financiële onderliggende processen efficiënt en snel uit te voeren. De Business Intelligence tool stelt hen in staat om het dynamische verloop van voorraad inzichtelijk te maken. Hierdoor kunnen ze effectiever inkopen en de voorraadpositie verlagen. Door de toegespitste dashboards is deze informatie in een handomdraai beschikbaar. Tenslotte zorgt REALIZe voor een naadloze real-time aansluiting naar de Business-to-Business webshop van WebIQ.

Over Orcon-SJ B.V.

Orcon-SJ te Doetinchem is een onderdeel van Uniform Brands Limited en beschikt over eigen productielocaties waar de bedrijfskleding geproduceerd wordt. Met een stevige positie op de Benelux- en de Duitse markt welke worden bediend met de eigen merken: Orcon Workwear, Simon Jersey en Haen. Iedere vestiging van Uniform Brands in de wereld beschikt over eigen designers, patronenmakers, ateliers met ervaren naaisters, productieplanners, magazijn, inkopers en een verkoopafdeling.

Over K3 Retail

K3 Retail werkt samen met partners om zo geïntegreerde technologieën te kunnen leveren die fashion retailers en wholesalers in staat stellen hun doelen te behalen, nu en in de toekomst. We passen onze technologie op een slimme manier toe om het leven van fashion retailers en wholesalers te vereenvoudigen, deze bedrijven succesvoller te maken en tegemoet te kunnen komen aan de wensen van klanten.

K3 Retail levert ‘cutting edge’ technologie en biedt ondersteuning aan meer dan 400 nationale en internationale retailers en fashion bedrijven. Merken zoals: Rituals, Bjorn Borg, Oil & Vinegar, Bugaboo, Lucardi Juweliers, Shoebaloo en Topshelf Megastores behalen hun doelen met de expertise van K3 Retail in het leveren van nieuwe mogelijkheden. Als onderdeel van de K3 Business Technology Group, is K3 Retail een strategisch partner van Microsoft en de nr. 1 Microsoft Dynamics retail partner.


K3 Retail
Partner Content