• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Orka naar Noord-Amerika

Orka naar Noord-Amerika

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Orka Group, de Turkse producent achter de mannenlabels Damat en Tween, heeft deze week aangekondigd dat het fors wil uitbreiden in Noord-Amerika. Orka, dat gevestigd is in Istanbul, heeft daartoe een lisentieovereenkomst gesloten met het Canadese Modextil Inc. dat de distributie van Tween en Damat in de VS en Canada voor zijn rekening zal nemen.

Modextil zal zowel in-store winkels in warenhuizen openen, als een aantal eigen winkels in grote steden. Op korte termijn zal een flagship-store voor Tween worden geopend in San Fransisco. Modextil werd opgericht in 1981 en distribueert een eigen herenmerk, Report Collection, in Noord- Amerika en Europa.

Orka exploiteert momenteel 17 winkels en 115 'corners' voor Tween en Damat in Turkije. Daarnaast heeft het bedrijf 17 buitenlandse winkels in landen zoals Spanje, Duitsland, Bulgarije, Roemenië, Zuid-Afrika, Oman, Abu Dhabi en Libanon. Orka wil zijn internationale expansie op korte termijn uitbreiden naar Groot- Brittannië, Nederland en Griekenland.

 

orka