&Other Stories gaat textiel recyclen

&Other Stories heeft, in navolging van zusterketen H&M een recycleprogramma gelanceerd. Dat heeft de retailer bekendgemaakt in een persbericht.

Sinds de oprichting in 2013 heeft &Other Stories klanten altijd gestimuleerd de lege verpakkingen van cosmetische producten te recyclen, en de keten heeft dit programma nu doorgetrokken naar textiel. Klanten kunnen alle soorten textiel, ongeacht het merk, die zij niet meer gebruiken bij de &Other Stories winkels inleveren. In ruil hiervoor ontvangen zij een bon die eenmalig kan worden ingewisseld tegen 10 procent korting.

“Elk stuk, hoe oud ook, in welke toestand ook, is een waardevolle bron van grondstoffen. Door samen met ons te recyclen, zullen de klanten de levensduur van een kledingstuk verlengen en helpen bij het beperken van de hoeveelheid textiel die op de afvalberg terechtkomt,” zegt Samuel Fernström, managing directeur bij de Zweedse winkelketen.

&Other Stories werkt voor het nieuwe recycle-programma samen met I:Co, dat onderdeel is van de Duitse Soex Group. Het bedrijf verwerkt ook textiel voor onder andere H&M en Forever 21.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN