& Other Stories X Rodarte

& Other Stories, een merk van het Zweedse H&M, gaat samenwerken met Rodarte. Dat laat het bedrijf weten in een persbericht.

De collectie die het label in samenwerking met Rodarte uit zal brengen bestaat uit kleding, accessoires en schoenen. “We zijn enorm enthousiast om met deze speciale samenwerking Rodarte’s verhaal te vertellen in een nieuwe omgeving. De unieke positie van & Other Stories in de mode industrie heeft ons de mogelijkheid gegeven een bijzondere collectie neer te zetten,” vertellen Kate en Laura Mulleavy, de ontwerpers die het merk in 2005 hebben opgericht.

Samuel Fernström, managing directeur bij & Other Stories, spreekt zich ook positief uit over de nieuwste samenwerking van het merk: “Diversiteit maakt deel uit van onze identiteit en met Rodarte’s co-lab collectie voegen we een Los Angeles-geïnspireerd perspectief toe aan ons assortiment.”

Eerder werkte & Other Stories al samen met andere ontwerpers zoals Sadie Williams, Anna-Sara Dåvik en Vika Gazinskaya.

Vanaf het voorjaar van 2016 kunnen klanten bij & Other Stories terecht voor items uit de collectie. Prijzen variëren van ongeveer 30 euro voor een ketting tot 295 euro voor een jas.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN