• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Otto-dochter About You gelanceerd in Nederland

Otto-dochter About You gelanceerd in Nederland

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De Duitse webwinkel About You is online gegaan in Nederland. Het is het vierde land in de Europese markt waarin de webshop, een dochter van e-commercegigant Otto, actief is.

About You biedt naar eigen zeggen ruim 110.000 artikelen van 800 verschillende merken aan. De webwinkel verkoopt dames- en herenkleding van merken als Esprit, Pepe Jeans en Selected Femme en schoenen en accessoires van onder andere Steve Madden, Adidas en Aldo. About You heeft ook een eigen kledingmerk, genaamd ‘About You Basics’. Bestellingen worden in Nederland verzonden door PostNL en DHL.

Daarnaast werkt de e-tailer samen met enkele influencers die outfits samenstellen en ook tonen. In Duitsland zijn dat onder andere Serlina Hohmann en Lena Gercke. Voor de Nederlandse website is blogger Marlot Willems, bekend als Jolielot, gestrikt.

About You is een merk van Collin, een e-commerce startup die onderdeel is van Otto. In Duitsland werd de webwinkel drie jaar geleden al gelanceerd en won daar afgelopen maart de Internet World Business Shop-Award in de categorie ‘Beste Online Pureplayer’.

Beeld: About You

About You
Otto