• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Overhemden.com lanceert eigen app

Overhemden.com lanceert eigen app

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Mode

Multibrand webshop Overhemden.com heeft een eigen app gelanceerd. Via de app hebben consumenten toegang tot ruim 2.000 overhemden, T-shirts en accessoires van verschillende merken. Dat heeft de overhemdenspecialist bekendgemaakt.

Met de lancering wordt volgens Overhemden.com een drempel weggenomen op het gebied van mobiel winkelen. “De wereld van herenmode verschuift langzaam naar online en apps. Wij bieden een zo goed mogelijke en zo persoonlijke mogelijke ervaring op dit nieuwe medium", zegt Sean Heukels, oprichter van Overhemden.com, in een persbericht. "Maar we zijn natuurlijk nog immer telefonisch bereikbaar voor persoonlijk advies, de app zit tenslotte op je telefoon."

De Overhemden-app is naar eigen zeggen volledig aangepast aan de wensen van de mobiele gebruiker. Zo is de app zo simpel mogelijk ontworpen en wordt gebruikgemaakt van slechts een paar knoppen, die tevens groot genoeg zijn voor de oudere gebruikers. Daarnaast zijn de producten makkelijk te vinden en onthoudt de app persoonlijke voorkeuren op het gebied van maat en bestelgegevens.

De app is beschikbaar voor iOS en Android en is zowel in Nederland als in België te downloaden in de App Store en Google Play. Via de app kan worden betaald met alle bekende betaalmethoden. “We zijn zelfs al klaar voor Apple Pay en Google Wallet, dat nog in Nederland moeten worden gelanceerd.”

Overhemden.com is een multibrand webwinkel waar consumenten en bedrijven overhemden en andere producten als T-shirts en accessoires vinden. Het bedrijf verkoopt items van nationale en internationale merken als Calvin Klein, Profuomo, Claesens en Lacoste. Naast de webshop heeft Overhemden.com een fysieke winkel in de Maasstraat in Amsterdam.

Beeld: Overhemden.com

overhemden.com
Scroll down to read more