• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Overhemden met stijl op de werkvloer

Overhemden met stijl op de werkvloer

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Overhemden trends

Wie draagt er geen overhemd op de werkvloer? Het is een populair kledingstuk omdat het praktisch en stijlvol is en onder elk jasje past. Kledingstijl is persoonlijk. Het shirt dat je draagt op je werk vertelt ook iets over jouw voorkeur en je functie. Wat zijn de actuele trends en hoe kies je een passend model? Hoeveel geld investeer je in een modieus overhemd voor op je werk?

Actuele trends: witte hemden met geborduurd citaat

Op je werk draag je formelere kleding dan in je vrije tijd. Je hebt vast al een tijdloze basisgarderobe met pakken en geklede pantalons. Hierbij kun je trendy hemden dragen en andere moderne accessoires zoals horloges, riemen, armbanden, stropdassen, manchetknopen of andere toebehoren. Een mooi shirt valt op. Maar welke kies je? Een oversized wit overhemd is nu een echte must. Wit staat fris en past overal bij en contrasteert ook mooi met een donker pak. De nieuwste trends in witte herenblouses is dat ze een speelse snit hebben met diagonaal geborduurde slogans, motiefjes of andere grafische details. Hierin zie je er op en top modern uit en net weer even anders. Voeg je een beetje naar de kledingregels van jouw bedrijf of werklocatie, maar durf origineel te zijn!

Witte overhemden met een fijne print

Een effen wit oversized shirt of een wit shirt met een terugkerend fijn geometrisch motiefje. Beiden zijn hot. Daarnaast heb je nog andere trends, zoals de diagonaal geweven stoffen in bijvoorbeeld een zwarte overhemdblouse die je zowel formeel als casual kunt dragen. Of het jeansoverhemd dat elk jaar weer terugkomt in een nieuwe kleurnuance met boeiende details. Wie met zorg zoekt naar een overhemd met stijl en een origineel dessin heeft veel keus. Ga voor een kwalitatief topmerk shirt dat goed past en duurzaam is, want daar heb je lang plezier van. Het oog wil ook wat. Het is fijn samenwerken met gemotiveerde collega's die er verzorgd en goed uitzien. Samen zorg je voor een moderne uitstraling op jullie werkvloer. Modieuze overhemden zijn daarbij musthaves!

Partner Content