Overzicht Dames Modebeurzen Parijs SS18

De damesmode experts van Trendstop brengen u de belangrijke thema’s en laatste looks vanuit de prestigieuze mode evenementen die simultaan verlopen met Paris Fashion Week. Ons team bezocht de vooraanstaande accessoirebeurs Premiere Classe, alsmede de hedendaagse modeplatforms Tranoi en WOMAN, en lichtte de innovaties, invloeden en opkomende ontwerpers uit de van invloed zullen zijn op het SS18 seizoen en de daaropvolgende seizoenen. Ons uitgebreide beursverslag en de bijbehorende beelden beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited drie trends te zien die essentieel zullen zijn voor de confectiemode in SS18. Mountain Survival illustreert de invloed van sportkleding op de damesmarkt met een zomerse interpretatie van extreme sportfunctionaliteit, terwijl Retro Sports Day de iconische stijlen van hardloop- en veldatletiek nieuw leven inblaast. De Frill Effect biedt een frisse interpretatie van vrouwelijkheid met statementruches in een modern, minimalistisch jasje.

Mountain Survival

Overzicht Dames Modebeurzen Parijs SS18

Buiten- en bergsporten bieden inspiratie voor door extreme sporten geïnspireerde kleding en accessoires die functionaliteit en vrouwelijkheid combineren. Tassen van bungeekoorden, touw-achtige geweven tashengsels en korte, gewatteerde gilets vastgemaakt met klemmen zijn uitgevoerd in levendige pasteltinten voor een high-vis esthetiek.

The Frill Effect

Overzicht Dames Modebeurzen Parijs SS18

Vrouwelijke ruches krijgen een hedendaagse update met statement plaatsingen en een zuiver wit palet die toegepast kunnen worden op zowel de kleding als accessoire categorieën. Geruchte effecten worden versterkt, en weerklinken de gelaagde, asymmetrische zomen van rokken of overdreven grote plooien voor de creatie van tactiele hengsels.

Retro Sports Day

Overzicht Dames Modebeurzen Parijs SS18

Retro sportinvloeden blijven sterk aanwezig met atletische elementen die zich laten vertalen naar confectiestijlen. Joggingbroekstrepen versieren zomen en halzen, en voegen kleur toe aan vintage neutrale tinten. Klassieke silhouetten worden nieuw leven ingeblazen met hardloopbroeken, varsity jasjes en korte cheerleader vesten die een comeback maken.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Spring/Summer 2017 Paris Trade Show Overview van Trendstop, een onmisbare gids voor de essentiële trends en belangrijke ontwerpers uit Parijs. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Overzicht Dames Modebeurzen Parijs SS18

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Trendstop.com is one of the world's leading trend forecasting agencies for fashion and creative professionals, renowned for its insightful trend analysis and forecasts. Clients include H&M, Primark, Forever 21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal and MTV.

Beelden via Trendstop: Rosamunde, YearOne, Isla Fontaine, Awaylee, Creatures of Comfort, Waka_Takahashi, Binetti & Love Binetti, Stand Alone, Marcomonde, allen Voorjaar Zomer 2018.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN