• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Overzicht Denim by Premiere Vision Herfst Winter 2020-21

Overzicht Denim by Premiere Vision Herfst Winter 2020-21

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Trendstop biedt lezers van FashionUnited een kijkje achter de schermen naar de belangrijkste trends uit de Herfst/Winter 2020/21 editie van Denim by Premiere Vision.

De denimexperts van Trendstop geven u een eerste kijkje in het specialistische evenement, Denim by PV. Dit semi-nomadische evenement, dat voor het eerst in Milaan werd gehouden, bracht de internationale denimgemeenschap bijeen en focuste op duurzame en ecologisch verantwoorde innovaties waarbij de laatste technologieën en technieken gebruikt worden om de industrie toekomstbestendig te maken. Door ecologie met technologie te fuseren in de ‘Laboratory’ ruimte, werd aan bezoekers een visueel spektakel voorgesteld waarin de relatie tussen de digitale en fysieke beleving onderzocht werd. Onze uitgebreide materiaaloverzichten en bijbehorende beelden bieden u de essentiële looks voor uw volgende denimcollectie, en evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend waardoor de best mogelijke beslissingen kunt maken.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie trends uit Denim by Premiere Vision die van invloed zullen zijn op het FW20 seizoen en daarna. De natuurlijke en technische werelden vormden de inspiratie voor de motieventrends in de futuristische Digital Markings of de door de natuur geïnspireerde Organic Washes. De materiaalkeuzes in Cosy Tactility focussen ondertussen op warmte en comfort als voorbereiding op de winter.

Cosy Tactility

Knusse uitvoeringen verheffen klassieke spijkerbroeken voor het Herfst/Winter seizoen met zachte, textuurmatige oppervlakken, flanel en vilt en geborstelde wollen melanges. Afwerkingen zijn verfijnd; ze verheffen denim tot een hoogwaardig niveau en bieden een nieuwe souplesse aan utilitaire stoffen.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Advance Denim Herfst Winter 2020-21, Agnes B Herfst Winter 2019-20, Berto Herfst Winter 2020-21.

Digital Markings

Denim omarmt het digitale tijdperk met futuristische motieven, haperende effecten en coderingsprints. Rauwe denimafwerkingen voegen een tactiele dimensie toe, waarbij handwerktechnieken met geavanceerde technologie gecombineerd worden voor een hybride uitstraling.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: allen Berto Herfst Winter 2020-21.

Organic Washes

De populaire tie-dye en acid wash trends worden voor Herfst Winter 2020-21 vernieuwd door middel van natuurlijke patronen met een uitgesproken organische uitstraling. Strata-achtige strepen en gespikkelde afwerkingen bieden nieuwe verfopties, terwijl gekleurde wassingen een jeugdige levendigheid introduceren.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Strom By Kivanc Herfst Winter 2020-21, Christian Dior Herfst Winter 2019-20, Kuroki Herfst Winter 2020-21.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall/Winter 2019-20 Denim Premiere Vision rapport, een complete gids met de essentiële trends uit de vooraanstaande denimbeurs. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

AW20
Denim
Denim By Première Visión
denim trends
FW2020
herfst/winter 2020
Première Vision
Trends
Trendstop