Overzicht Lineapelle Milaan Voorjaar Zomer 2019

De stoffenexperts van Trendstop presenteren een gids voor ingewijden van de essentiële leersoorten, huiden en stoffen die van invloed zullen zijn op de kleding-, accessoire- en wooninrichtingmarkten in SS19 en de daaropvolgende seizoenen. Ons team reisde af naar de toonaangevende internationale leerbeurs, Lineapelle in Milaan, waar de voorjaar/zomer 2019 editie de uiteenlopende thema’s van natuur en door sport-geïnspireerde technologie samenbracht via geavanceerde productiemethoden en afwerkingstechnieken. Ons uitgebreide verslag van de stoffenbeurs beoordeelt, -samen met de beeldengalerij, de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissing kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar de kleur- en textuurtrends die bepalend zullen zijn voor leer en stoffen in SS19. High Visibility voegt een uitgesproken helderheid toe aan het voorjaar/zomer palet, terwijl Performance Sports voortborduurt op het actieve thema met de toevoeging van sportieve eigenschappen aan leer en activewear stoffen die met de nieuwste technologieën een upgrade krijgen. Nouveau Rustic illustreert de evolutie van natuurlijke materialen met een meer verfijnde en doordachte benadering.

High Visibility

 Overzicht Lineapelle Milaan Voorjaar Zomer 2019

Heldere neontinten waren een belangrijk onderdeel van het SS19 kleurenpalet. Als accent of in meer uitgesproken vormen die alles bedekten, vielen fluorescerend oranje, groen en geel op tegen klassieke neutrale tonen en verfijnde voorjaarspasteltinten. Levendig azuurblauw en watermeloen roze versterkten het Day-Glo optimisme van de show.

Performance Sports

 Overzicht Lineapelle Milaan Voorjaar Zomer 2019

Technische eigenschappen waren in zowel de leer- als de stoffencategorieën te zien. Stretch jersey achterzijden introduceerden een sportief element aan lichte huiden en geperforeerde effecten spiegelden atletisch gaas. Metallic nylon filament garen en sponzige contrasterende lagen introduceerden een nieuwe dimensie aan gaasstoffen

Nouveau Rustics

 Overzicht Lineapelle Milaan Voorjaar Zomer 2019

Natuurlijke stoffen werden voor SS19 verheven dankzij de introductie van meer verfijnde afwerkingen en experimentele technieken. Kurk werd vernieuwd met gestikte oppervlakken en kantachtige lasersneden, terwijl linnen achterzijden en papieren grepen de zware rustieke looks van het afgelopen seizoen nieuw leven inbliezen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2018 Lineapelle Fabric Show overzicht van Trendstop, een onmisbare gids voor de leer- en stoffeninnovaties van het seizoen, direct vanuit Lineapelle, Milaan. Klik hier voor uw gratis rapport.

 Overzicht Lineapelle Milaan Voorjaar Zomer 2019

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Conceria 800, Sirte, Dolmen allen Voorjaar Zomer 2019, Schmid, Conceria di Urgnano, Trio, allen Voorjaar Zomer 2019; Quator, Conceria di Urgnano, Comertex, allen Voorjaar Zomer 2019

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN