Overzicht Primavera Sound Festival Streetstyle

Het streetstyle team van Trendstop zet zijn reportage van de zomerfestivals voort met een samenvatting van de nieuwste looks uit het invloedrijke muziekevenement, Primavera Sound, in Barcelona. Het evenement werd in het Parc del Fòrum gehouden, een locatie aan het strand die een perfecte achtergrond vormde voor de boeiende en diverse optredens van gevestigde internationale artiesten zoals Arctic Monkeys, Lorde en A$AP Rocky, en diverse nieuwkomers. Naast de muziek, bood Primavera Pro een platform voor de zakelijke kant van de industrie om bijeen te komen, lezingen te houden, en workshops en symposia bij te wonen, die creativiteit en innovatie moeten stimuleren. De aanwezige fashionista’s introduceerden een belangrijke trend die bepalend zal zijn voor de fast fashion markt in SS18 en daarna. Onze gespecialiseerde streetstyle en festival rapporten analyseren en evalueren de commerciële waarden en levensduur van de laatste trends, waardoor u een optimale diepgaande analyse krijgt waarop u uw beslissingen kunt baseren.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie van de belangrijkste trends uit Primavera Sound. Zomer prints en grafische thema’s worden verheven door het dynamische gebruik van schaal, kleur en plaatsing in de Hyper-Real en Bold Type trends, terwijl Playful Bum de speelse en jeugdige koers van de accessoires van het seizoen illustreert.

The Playful Bum Bag

Overzicht Primavera Sound Festival Streetstyle

De herleving van de heuptas wordt voortgezet als onmisbaar element voor festivals, maar met een nieuwe speelsheid. Praktische stijlen die de handen vrij laten worden op speelse manier geherinterpreteerd in dierenprints en psychedelische grafische prints. Ironische interpretaties van bekende branding en verpakkingen benutten de populariteit van de door Vetements geïnspireerde esthetiek.

Hyper-Real

Overzicht Primavera Sound Festival Streetstyle

Prints combineren digitale illustraties met fotorealistische beelden voor een hyperecht effect. Collagemotieven volgen tropische, jungle en mythische thema’s, alsmede uitgesproken, vloekende kleurencombinaties om de visuele intensiteit te versterken en zomerkleding te voorzien van een statement uitstraling.

Bold Type

Overzicht Primavera Sound Festival Streetstyle

Typografie blijft een sterk element voor zomer, geüpdatet door variaties op schaal en lettertype. Schrille monochrome kleuren versterken het effect van willekeurige slogans en pittige letters, terwijl combinaties van hoofdletters en kleine letters, cursieve en romeinse stijlen in verschillende maten, een mix-en-match uitstraling bieden.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het 2017 Glastonbury Key Trends rapport van Trendstop, een essentiële gids voor de belangrijkste stylingtrends van de mode influencers op het festival. Klik hier voor uw gratis rapport.

Overzicht Primavera Sound Festival Streetstyle

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: allen Primavera Sound 2018.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN