• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Overzicht SS19 Denim by Premiere Vision

Mode

Overzicht SS19 Denim by Premiere Vision

Door FashionUnited

29 nov. 2017

Het denimteam van Trendstop biedt u, direct vanuit de voorjaar/zomer 2019 editie van het Denim by Premiere Vision beursevenement, een eerste blik op de nieuwste deniminnovaties, stoffen, kleuren en oppervlakontwerpen. De focus lag tijdens het evenement, dat gehouden werd op twee verdiepingen van het Paris Event Centre, op de toekomst van denim, met thema’s als maatschappelijke verantwoordelijkheid en vraagstukken als de lifestyle-keuzes van de consument in het digitale tijdperk. Ons uitgebreide stoffenoverzicht en bijbehorende beelden geven u een overzicht van de belangrijke looks die onmisbaar zullen zijn in uw volgende denimcollecties, en beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend zodat u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie denimtrends vanuit Denim by Premiere Vision die van invloed zullen zijn op SS19 en de daaropvolgende seizoenen. Liquid Luxe presenteert een nieuwe soepelheid ten opzichte van de voorgaande ruwe benaderingen, terwijl Modern Geometry de traditionele materialen updatet met een frisse, grafische look. Colour Spectrum biedt metallic afwerkingen en regenboogtinten introduceren trendy kleuren-en oppervlakafwerkingen binnen denim.

Liquid Luxe

Vloeibare en glanzende afwerkingen voegen soepelheid toe aan spijkergoed. Stoffenmelanges bevatten Cupro, Lyocell en Modal en klassiek katoen om denimstukken te creëren die soepel vallen. Vale, parelachtige coatings voegen een zacht metallic element toe.

Modern Geometry

Nette, vierkante weefsels en 3D diamanteffecten geven denim een geometrische uitstraling, geschikt voor zowel strakke, modernistische looks als , handgemaakte afwerkingen. Vierkant gebosseleerde of gedrukte labels, contrasterende tweekleurige uitvoeringen en vierkante silhouetten versterken de grafische esthetiek van voorjaar/zomer 2019.

Colour Spectrum

Traditioneel denim krijgt een modieuze update met kleurrijke regenboogtinten die de oppervlaktes en afwerkingen versterken. Veelkleurige metallics creëren een psychedelisch olievlek effect direct op de katoenmix stoffen geschilderd, terwijl de weefdraden in primaire- en pasteltinten zijn uitgevoerd voor extra contrast.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring/Summer 2018 Denim by Premiere Vision rapport, een complete gids voor de essentiële trends vanuit de vooraanstaande denimbeurs. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Denim Clothing Company, Denim by Premiere Vision Trend Area, Risetex, Kassim Denim, Rajby Industries, Kassim Denim, Rajby Industries, Calik Denim, Chottani Industries, allen Voorjaar Zomer 2019.