• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Oxener Schoenen opent van Bommelshop

Oxener Schoenen opent van Bommelshop

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Op 27 maart opent Oxener Schoenen in Apeldoorn de eerste van Bommelshop. Op de tweede etage (70m2) van hun schoenenzaak aan de Loseweg in Apeldoorn starten Peter en Karin Rijkers-Oxener als (mede-)eigenaars van Oxener Schoenen met hun eigen initiatief. De opening zal verricht worden door Floris en Reynier van Bommel, de twee huidige directeuren van de van Bommelfabrieken. De van Bommelshop is een merkshop waar naast alle modellen uit de van Bommel schoencollectie ook bijpassende van Bommel-accessoires als sokken en riemen verkrijgbaar zijn.

Van Bommel schoenen worden geassocieerd met design, kwaliteit en handwerk. Dit wordt uitgedragen in de inrichting van de van Bommelshop doordat hierin gebruik is gemaakt van onder andere de chique huisstijl van het huismerk zelf. Om een nog prettiger sfeer en ambiance te creëren wordt er tijdens koopavonden een goed glas wijn geschonken die wordt geselecteerd door het gerenommeerde Restaurant de Echoput. Oxener Schoenen verwacht dat de mannelijke 25-plussers, die waarde hecht aan een representatief uiterlijk, zich tot dit concept aangetrokken voelt.

Naast de weg van de traditionele winkelverkoop gaat Oxener Schoenen zich ook richten op de verkoop van de van Bommelschoen via internet. Tegelijkertijd met de opening van de van Bommelshop aan de Loseweg in Apeldoorn gaat de site www.vanbommelshop-apeldoorn.nl de lucht in en kunnen kooplustigen hun favoriete schoenen hier reserveren. Ook de vernieuwde site van Oxener Schoenen www.oxenerschoenen.nl is v.a. 27 maart te bezoeken.

vanbommel