Kledinghoezen waren tot nu toe slechts in uniforme modellen uit voorraad te leveren. Kees Becks doorbreekt dit patroon met kledinghoezen die specifiek zijn afgestemd op de huisstijl van de klant. Het ontwerp-atelier van Kees Becks (studio@keesbecks.com) combineert verschillende materialen in elke denkbare kleur en kan deze bedrukken om tot een uniek produkt te komen waarmee de winkelier zich duidelijk kan profileren.

De volkomen flexibiliteit in formaat, uitvoering en het gebruik van handige opties, zoals een overhemdvak met rits, garanderen een hoogst exclusieve en aantrekkelijke kledinghoes. Bij een bestelling is deze innovatieve ontwerp-service geheel gratis. Bovendien vindt de produktie plaats in eigen beheer in Azië, waardoor de beste kwaliteit en de laagste prijzen zijn gewaarborgd.

Sinds 1997 ontwikkelt en produceert Kees Becks pakkende kledinghoezen, hippe rugzakjes en duurzame winkeltassen voor een wereldwijde klantenkring van winkeliers en winkelketens. Meer informatie kunt u opvragen op www.keesbecks.com, per fax 084-832 7510 of op het hoofdkantoor te Hongkong, telefoon 00-852-2501 4181, fax 00-852-2501 5624.


 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN