Pakkenmaker OppoSuits breidt collectie uit met overhemden

Pakkenmerk Opposuits breidt het aanbod uit. Het Nederlandse merk, vooral bekend van de felgekleurde pakken, biedt voortaan ook herenoverhemden aan in elf opvallende kleuren. Dat meldt het bedrijf middels een persbericht.

Volgens mede-oprichter en CEO Guus Bakker was de keuze voor herenhemden een logische volgende stap. “Een gekleurd overhemd kan een OppoSuits-outfit helemaal afmaken, casual gedragen worden of een minder uitgesproken pak opleuken wanneer de gelegenheid om een subtielere aanpak vraagt,” aldus Bakker in het persbericht. “Hiermee spreken we zowel de die-hard OppoSuits-fans als de undercover ‘rebel’ aan.”

De ‘tailored fit’ overhemden zijn speciaal ontworpen om onder de pakken van het merk te dragen en komen in de maten XS tot en met XXXXL. De verkoopprijs bedraagt 34,95 euro per stuk. Het kleurenpalet is al even opvallend als de pakken zelf.

OppoSuits begon in 2012 met de verkoop van oranje maatpakken in de aanloop naar het EK voetbal, welke gretig aftrek vonden. In de loop der tijd kwamen daar nieuwe kleuren, prints en collecties voor dames en kinderen bij. Het merk wordt wereldwijd verkocht bij gerenommeerde warenhuizen als Macy’s en Nordstrom. In Nederland zijn de pakken verkrijgbaar bij onder andere de Bijenkorf en Piet Zoomers.

Beeld: OppoSuits

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN