• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Pall Mall Clothing Company B.V. kiest voor Pebblestone Fashion

Pall Mall Clothing Company B.V. kiest voor Pebblestone Fashion

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Pall Mall Clothing Company brengt jeans & casual kleding voor mannen op de markt onder het Label Pall Mall American Classic. Het kledingconcept is gebaseerd op het leven van de Amerikaanse Cargo Pilots. Kleine 1-mans bedrijfjes die in onherbergzame gebieden in Alaska, Zuid-Amerika en de Caribien opereren in 50-jaar oude Dakotás of Curtiss Commando's, waar geen plaats is voor moderne straalvliegtuigen. De piloten combineren de functies van piloot, mecanicien, "contractor", eigenaar en navigator en runnen de business als een commercieel bedrijfje.

In eerste instantie richtte men zich op sportkleding, later werd dit vrijetijdskleding met het befaamde Pall Mall imago zoals dat nu in de markt staat. Pall Mall heeft in een aantal jaren een flinke groei doorgemaakt. Inmiddels heeft Pall Mall 35 medewerkers en naast Nederland ook vestigingen in België, Duitsland en Ierland.

Na een uitgebreid selectietraject van ruim een jaar heeft Pall Mall uiteindelijk de keuze gemaakt voor Pebblestone Fashion. Pall Mall zocht een systeem voor het beheer van zijn logistieke en administratieve processen voor zowel de handels- als productieactiviteiten. De meest logische keuze leek in eerste instantie de opvolger van het huidige pakket. Na een gedegen evaluatie van de mate waarin dit pakket aan de eisen van Pall Mall zou kunnen voldoen, bleek dit nog een aantal hiaten op te leveren. Wachten op de realisatie van deze ontbrekende functionaliteiten zou betekenen dat implementatie te lang uitgesteld zou worden en teveel onzekerheden met zich mee zou brengen. Toen dit duidelijk werd is men serieus naar andere pakketten gaan kijken en kwam Pebblestone, die reeds in de aanvang van het selectieproject meegenomen was, weer op de voorgrond.

De keuze voor Pebblestone heeft alles te maken met visie en commitment: het bereiken van de nummer 1 positie op het gebied van softwareoplossingen voor Fashionbedrijven, zowel in Nederland als internationaal. Dit vereist een volledig en onvoorwaardelijk commitment aan de Fashionbranche. Vandaar dat Pebblestone zich uitsluitend op deze branche richt onder het motto: Alleen als je datgene doet waar je goed in bent kun je de beste zijn !!

Rob Mankor, financieel directeur van Pall Mall, geeft aan een goed gevoel te hebben over de keuze. Hij is zeer content met de aanpak en de inzet van Pebblestone en ziet vol vertrouwen de implementatie tegemoet.

Pall Mall is een typisch kop/staart productiebedrijf, dat tevens de stoffen en bepaalde fournituren zelf inkoopt en verstuurt naar de producenten voor verdere productie. T.b.v. de styling wordt al langer gebruik gemaakt van het pakket QuestPDM van Runtime. De gegevens uit QuestPDM worden, via de standaard beschikbare integratie tussen beide pakketten, automatisch ingelezen in Pebblestone Fashion 7, die voor de verdere materiaalafhandeling zorgdraagt.

Pall Mall verwacht met de inzet van Pebblestone Fashion 7 een zeer flexibel, modern en betrouwbaar product in huis gehaald te hebben waarmee de toekomstige groei optimaal ondersteund en gerealiseerd kan worden.

Meer informatie: Pebblestone information systems b.v. Hoogeveenenweg 110, Nieuwerkerk a/d IJssel Tel.: +31 (0)180 393191 Fax: +31 (0)180 315697

Pall Mall