• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Paltrow nieuwe gezicht van Estée Lauder

Paltrow nieuwe gezicht van Estée Lauder

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Oscar-winnares Gwyneth Paltrow is het nieuwe gezicht van Estée Lauder. De 32-jarige actrice en moeder zal op korte termijn in de glossy's en op televisie verschijnen ter ere van het 10-jarig bestaan van het parfum Pleasures. Vervolgens zal zij poseren voor een nieuwe Lauder cosmetica-campagne en zal uiteindelijk ook het gezicht van een nieuwe geur worden die volgend voorjaar wordt verwacht.

"Wij hebben Gwyneth al langere tijd op het oog gehad", zei Johan Demsey, die sinds januari aan de verjonging van het merk werkt. "Ze heeft talent. Ze is serieus. Ze is mooi. Ze is een moeder en ze wordt alom gerespecteerd."

Paltrow, die hiervoor een campagne voor Dior tassen in 2000 heeft gedaan en die volgens de geruchten Elizabeth Hurley datzelfde jaar had moeten opvolgen bij Lauder, zegt dat er geen stigma meer is verbonden aan het idee dat een actrice commercieel werk verricht. ”Sinds Halle Berry voor Revlon poseert en Nicole Kidman het gezicht van Chanel is geworden, is het tegenwoordig "cool" om als actrice ook als model te werken”, zegt ze. Waarschijnlijk tot grote ergernis van vele modellen die niet zo makkelijk de overstap naar het acteren kunnen maken.

Paltrow vertelde WWD dat zij trots is op haar nieuwe rol bij het merk Estée Lauder. "Het is een Amerikaans schoonheidsicoon. Ik heb altijd veel bewondering gehad voor het feit dat Estée Lauder een zelfgemaakte vrouw was."

Estee Lauder