‘Patrick Couderec ontslagen wegens uitspraken Herve Leger’

Patrick Couderc, de directeur van MJH Fashion en de distributeur van het merk Herve Leger, is ontslagen. Dat melden bronnen aan Page Six.

Afgelopen weekend deed Couderc opvallende uitspraken over wie de bekende bandagejurk wel of niet zou mogen dragen, en die uitspraken lijken hem nu de kop te hebben gekost. Zo zei hij dat ‘wulpse vrouwen en mensen met zeer prominente heupen en zeer platte borsten de fameuze bandagejurk niet zouden moeten dragen’. Verder zei hij: “Als je een geëngageerde lesbienne was en al je hele leven een broek draagt, dat je dan geen Herve Leger-jurk moet kopen. Lesbiennes willen liever ontspannen zijn.” Ook had hij een mening over oudere draagsters: “Je decolleté is two inches te laag omdat je 55 jaar bent.”

Het merk Herve Leger kwam al snel met een verklaring over de uitspraken: “Herve Leger by Max Azria en moederbedrijf BCBGMAXAZRIA Group zijn geschokt en verbijsterd door opmerkingen die Patrick Couderc maakte in de Britse Mail. De Group werkt samen met MJH Mode en ze onderzoeken samen de zaak om nodige stappen vast te stellen. De uitspraken van Couderc zijn geen afspiegeling van “Herve Leger by Max Azria's of MJH Fashion’s idealen.”

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN