Pebblestone Fashion International is international doorgebroken in de 'apparel industry'. Met het product Pebblestone Fashion, de officieel geregistreerde fashion add-on op Microsoft Business Solutions Navision, heeft dit Nederlandse bedrijf de wereldwijde attentie op zich gericht binnen de Navision wereld. Dit dankzij de specialisatie op 1 branche welke als voorbeeld wordt gebruikt door Solutions Centers wereldwijd. De resultaten zijn veelbelovend. Het eerste reseller contract is vorig jaar al getekend door Aston Germany. In de tweede week van January 2003 zijn er wederom reseller contracten getekend door ESG (Hong Kong) en Ibiz (Singapore). De eerste fashionprojecten zijn verkocht aan LaFuma in Japan en Sporthaley in Boulder, Colorado, Amerika. Naast deze eerste overwinningen zijn er serieuze contacten gelegd in Duitsland, Italië, Oostenrijk, Spanje, Denemarken, Frankrijk, Noorwegen, Australië, Nieuw Zeeland, Thailand, Canada en Amerika. De verwachting is dat er verschillende reseller contracten en projecten zullen vallen in de komende maanden.

Leo van der Grinten, eigenaar en directeur van het bedrijf heeft twee van de meest ervaren mensen op deze wereldwijde uitbreiding gezet. René-Frans van Eijk en Theo Doelman reizen de wereld af per trein en vliegtuig om Pebblestone Fashion te introduceren, promoten, verkopen, trainen en ondersteunen waar en wanneer maar nodig. Met hun brede expertise zijn zij gekwalificeerd om zowel als product specialist als ook op management niveau mee te denken.

De keuze om Pebblestone Fashion te baseren op de wereldwijde versie van Navision is een goede keuze gebleken. Om deze reden is het vrij eenvoudig om de oplossing overal ter wereld te verkopen en implementeren. De wereldwijde distributie structuur van Microsoft Business Solutions verzekert de aanwezigheid van de nodige infrastructuur en gedetailleerde kennis van het basis product Navision.

Verkoop en implementatie van fashion projecten binnen de Benelux wordt gedaan door de verschillende business units van Pebblestone vanuit Nieuwerkerk a/d IJssel, Hengelo en Antwerpen. In deze landen is de oplossing al meer dan 60 keer verkocht. Ondanks dat de verwachting is dat deze cijfers snel zullen worden overtroffen door de internationale resultaten, blijft Pebblestone zich richten op een flinke groei in de thuismarkt van de Benelux.

Meer informatie: Pebblestone information systems Hoogeveenenweg 110 Nieuwerkerk a/d IJssel Tel.: +31 (0)180 393191 Fax: +31 (0)180 315697 www.pebblestone.nl sales@pebblestone.nl

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN