• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • ACA krijgt nieuwe eigenaar uit software-industrie

ACA krijgt nieuwe eigenaar uit software-industrie

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Per 7 september 2015 is Total Specific Solutions BV uit Utrecht de nieuwe eigenaar geworden van fashion automatiseerder ACA Groep Holding BV uit Eindhoven. Met deze acquisitie betreedt Total Specific Solutions de markt voor fashion software en krijgt ACA de slagkracht om haar propositie in deze markt nog verder te verstevigen.

ACA: Marktleider in fashion software voor alle typen fashionbedrijven met een krachtige uitgangspositie in deze sterk veranderende markt

ACA is marktleider in de fashion software branche in Nederland en vormt samen met Divide, ACA Wholesale, Eazier, Multiply en Stockbase de Fashion Alliance. Dit samenwerkingsverband levert geïntegreerde totaaloplossingen voor wholesale en retailbedrijven in die fashion markt. De totaaloplossing bestaat uit ERP, Point of Sale, E-commerce, Social Media, Online Marketing en het delen van voorraad in de keten.

Total Specific Solutions (TSS) is reeds jarenlang actief in de sectoren: overheid, gezondheidszorg en finance. Als onderdeel van Constellation Software Inc. zoekt TSS actief naar bedrijven die de huidige positie in bestaande markten versterken of toegang bieden tot nieuwe markten, zowel nationaal als internationaal. Na een eerdere overname in de juridische sector, betreedt TSS met ACA Fashion Software een nieuwe vertical. Ramon Zanders, general manager bij TSS, is content met deze uitbreiding van de groep: "Als grootste Vertical Market Software leverancier in de Benelux geloven wij in marktexpertise en van daaruit helpen wij onze klanten bij de specifieke uitdagingen waar zij voor staan. Wij zijn georganiseerd in zelfstandige business units rondom deze unieke klantsegmenten. Op die manier kunnen wij optimaal inspelen op de behoeften die bij onze klanten bestaan.”

Met de know-how en het netwerk van TSS en haar moederorganisatie Constellation Software Inc. (CSI) uit Canada, zet ACA in op verdere verbetering van haar basis en versterking van haar positie in de fashion markt. Het bestaande management blijft betrokken bij ACA en zal de strategie vormgeven. Roel de Kock, managing director bij ACA, is blij met de nieuwe eigenaar: “TSS is een stevige partner met veel ervaring in de software-industrie waar wij veel van kunnen leren. We blijven een zelfstandige business unit maar zullen streven naar samenwerking met andere TSS of CSI bedrijven, zeker daar waar fashion expertise aanwezig is. Wij gaan nu actief zoeken hoe wij onze klanten nog beter en effectiever kunnen bedienen.”

Total Specific Solutions

Total Specific Solutions is een toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. Deze marktexpertise stoelt in de meeste gevallen op decennia aan ervaring. De sectoren waarin TSS met name actief is zijn de zorg, de lokale en centrale overheid, financiële dienstverlening en de juridische dienstverlening. TSS is onderdeel van het in Canada beursgenoteerde Constellation Software Inc. (CSI).

ACA

Het is de missie van ACA om fashionbedrijven beter te laten presteren met behulp van excellente software. Software die hen in staat stelt de omnichannel consument optimaal te bedienen en de onderneming te sturen op basis van betrouwbare managementinformatie. Software die intelligentie herbergt waarmee nee-verkopen tot een minimum worden beperkt. Alle typen fashionbedrijven kunnen bij ACA terecht. Van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot omnichannel bedrijven en van merkleveranciers tot wholesalers die hun retailklanten beter willen ondersteunen. ACA bestaat sinds 1983 en heeft meer dan 1.000 bedrijven geautomatiseerd. Meer nieuws over ACA vindt u op www.aca.nl/actueel.

ACA
Partner Content