Pharell Williams wordt mede-eigenaar van G-Star RAW

G-Star RAW en Pharrell Williams gaan nauwer samenwerken; de zanger en entrepreneur wordt mede-eigenaar van het jeanslabel. Hij zal betrokken zijn op allerlei creatieve vlakken, van collecties, tot campagnes en bedrijfsstrategie.

Pharell Williams werkt al twee jaar samen met G-Star. Zijn bedrijf Bionic Yarn werkt samen met het jeansmerk aan het project 'RAW for the Oceans', waarbij recycled plastic uit de oceanen tot denim wordt verwerkt. Een intensievere samenwerking is het resultaat van Pharell’s ‘ontwerpethos en creativiteit en een gedeeld streven naar innovatie’, aldus G-Star RAW.

Pharell Williams wordt mede-eigenaar van G-Star RAW

G-Star RAW: focus ligt op duurzaamheid

Pharrell is blij met de aanstelling. “G-Star is een bedrijf dat onafhankelijk tegen dingen aankijkt en vooruit denkt. Ik denk dat ze het bepalende jeansmerk van de 21e eeuw zullen worden. Ik verheug me erop onderdeel uit te maken van die missie en samen te kunnen bouwen aan de toekomst van G-Star,” zegt hij in een reactie.

“Wij willen middels deze samenwerking met Pharrell Williams de innovatie voortzetten door Pharrell de mogelijkheid te geven de grenzen binnen alle aspecten van ons bedrijf nog verder te verleggen,” zegt Thecla Schaeffer, CMO G-Star RAW. “Dit omvat de creatie van nieuwe productideeën en nieuwe visies op duurzaamheid tot de creatie van nieuwe merkervaringen. We zijn ontzettend blij Pharrell te verwelkomen in de missie van G-Star om de toekomst van denim samen een nieuwe vorm te geven."

G-Star de samenwerking met Bionic Yarn blijven voortzetten. Sterker nog, het partnership zal worden uitgebreid. Duurzaamheid blijft met Pharrell Williams als co-owner de belangrijkste focus.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN