Philipp Plein kiest Cannes als showlocatie cruise collectie 2018

De cruise collectie 2018 van Philipp Plein zal op 24 mei gepresenteerd worden in Cannes. De villa van de gelijknamige ontwerper, ‘La Jungle du Roi’ (de jungle van de koning, red.), zal een podium bieden aan de catwalkshow. Dat meldt Fashionnetwork.

Zowel de cruise collectie als de capsule collectie in samenwerking met Alex Monopoly zullen gepresenteerd worden. De presentatie van de collecties valt samen het prestigieuze filmfestival in Cannes. Er worden 300 gasten uitgenodigd voor het evenement, wat het commerciële belang van de pre-collecties van het merk onderstreept.

“Mijn villa in Cannes is een plek van kalmte en inspiratie,” zegt de ontwerper. “Ik vind het geweldig om hier tijd door te brengen, waar veel van mijn beste ideeën zijn ontwikkeld. Ik gebruik dezelfde benadering die ik in het ontwerpen van de villa had voor het ontwerpen van mijn collecties, en ik ben blij dat ik zo’n significant element in mijn leven kan delen met andere mensen, voor de presentatie van de Philipp Plein Resort collectie 2018 en de lancering van de capsule collectie die ik samen met mijn vriend Alex Monopoly heb gecreëerd,” zegt hij in een reactie.

Philipp Plein is in 2008 opgericht en is gevestigd in Zwitserland. Het merk heeft meer dan 100 eigen winkels, in steden als Milaan, Parijs, New York, Londen en Amsterdam.

Beeld: Philipp Plein Facebook

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN