Het geliefde Hollywoodkoppel Jennifer Aniston en Brad Pitt hebben besloten voor de Italiaanse top-juwelier Diamiani te gaan werken. Een aantal maanden geleden spande het paar een rechtzaak aan om een schadevergoeding van 51 miljoen Euro van de juwlier te krijgen omdat Silvia Damiani, die hun trouwringen heeft gemaakt, het ontwerp van de 18-karaats witgouden ringen dat Pitt zelf had ontworpen niet geheim gehouden heeft.

Ook klaagde het koppel dat de juwelier, naast het maken van goedkope versies van het ontwerp, zonder toestemming gebruik maakte van hun namen in een internet advertentie campagne. Het koppel, dat in juli 2000 trouwde op Malibu, staakte het geschil nadat Pitt instemde een exclusieve collectie te ontwerpen voor het bedrijf terwijl Aniston besloot model te staan voor een serie foto's om het merk te promoten. De advertenties waarin Jennifer Aniston Damiani's Eden lijn draagt zullen binnekort in de internationale modebladen worden gepubliceerd.

Damiani verkoopt juwelen in winkels in Californië, Italië en Hong Kong en zegt dat de acteurs een "persoonlijk en zakelijk plezierig zijn om mee te werken. Aniston is een stijl-icoon en haar persoonlijke esthetica en gevoeligheid zullen Damiani's image internationaal vergroten."


 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN