• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Preview: Internationale ready-to-wear Fashion Weeks op de kaart

Preview: Internationale ready-to-wear Fashion Weeks op de kaart

Door Vivian Hendriksz

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode |STORY MAP

Voorbereid of niet, het is tijd voor Fashion Week. Met New York Fashion Week Men’s al in volle gang, bereidt de mode industrie zich voor op de start van de internationale women’s ready-to-wear fashion weeks. Het begint allemaal in New York als onderdeel van het verbrede NYWF-schema, het Herfst/Winter 2018 seizoen opent officieel op donderdag 8 februari met shows van toonaangevende ontwerpers zoals Jeffrey Dodd, Tom Ford en Jeremy Scott. De weken daarna worden een mix van modeshows, evenementen en presentaties in de mode hoofdsteden New York, Londen, Milaan en Parijs.

Dit seizoen van de tweejaarlijkse modeweken ziet een hoop veranderingen nu de mode industrie constant verandert. Daardoor is ook een verandering te zien in de manier waarop FashionUnited verslag doet van elke modeweek. FashionUnited wil een persoonlijkere aanpak doorvoeren in de verslaggeving met de inzichten van redacteuren, de mening van professionals en unieke verhalen die nergens anders te lezen zijn, startend met onze preview verder in dit artikel. Hier verzamelen we onze persoonlijke selectie van de grootste highlights uit de vier grote modeweken en delen deze in een interactieve kaart.

FashionUnited wil haar lezers de meest waardevolle informatie bieden en zoekt daarom naar een nieuwe manier om originele verhalen te vertellen om de kennis van onze lezer te vergroten, zoals te zien is in de story map.

Vertaling en bewerking: Caitlyn Terra

Beeld: Dries Van Noten AW17. Catwalkpictures

Fashion Week
Londen Fashion Week
Milan Fashion Week
MULTIMEDIA
New York Fashion Week
Parijs Fashion Week
story map