Wat hebben Essenza, Yaya, Cars, Cruijff Classics en Cavallaro met elkaar gemeen? Deze fashion giganten kozen allemaal voor het softwarepakket XL-ENZ van Reflecta Automation. Niet zo vreemd, deze bedrijven willen het beste en op het gebied van fashion automatisering staat Reflecta aan de top.

Dit jaar bestaat Reflecta 25 jaar. Volgens oprichter en eigenaar Frank Arnold is dit het moment om het bedrijf naar “the next level” te tillen. We zijn hard aan het werk ons pakket in een nieuwe jasje te steken, dus niet alleen qua functionaliteit nummer 1 te zijn, maar ook een super moderne look and feel gebaseerd op de meest moderne technieken van dit moment, angular JS en bootstrap. Arnold: “De interface is datgene wat de klant ziet als hij met ons programma werkt. Het krijgt een moderne en mooie uitstraling. Daarmee wordt XL-ENZ platform-onafhankelijk. Dat betekent dat het programma via een internet browser op alle besturingssystemen kan werken. Dus zowel op Windows als op Apple. Hierdoor wordt een optimale samenwerking tussen verschillende afdelingen mogelijk en beschikt iedereen altijd over de laatste updates.”

Ons doel?

Dat Reflecta iedereen in de mode-, sport- en schoenenbranche voorziet van betrouwbare automatisering en een goede ondersteuning biedt voor alle bedrijfsprocessen. Daarnaast, meedenken met onze klanten en ontzorgen, dat is ons uitgangspunt. XL-ENZ
De meertalige bedrijfssoftware waar Reflecta mee werkt heet XL-ENZ (spreek uit: Excellence) en werd in eigen beheer geschreven. Arnold: “Het pakket bevat een uitgebreid warehouse management systeem en kan uitgebouwd worden met tal van modules. Alle bedrijfsprocessen zijn er in verwerkt. Denk aan artikelbeheer, verkoop, inkoop, relatiebeheer, CRM, financiën (boekhouding), logistiek en managementinformatie. Daarnaast is het systeem vanuit de basis toegespitst op de fashion branche en is het uitgerust met specifieke fashion-componenten, zoals kleuren, maten, seizoenen, pre-packs, materialen, EAN barcodes en kwaliteiten. Voorraadbewaking en kredietlimiet toetsing zijn uiteraard standaard aanwezig.

Eigen consultant
Klanten kopen niet alleen het pakket maar krijgen ook een eigen Reflecta-consultant, die de inrichting van het systeem op locatie begeleidt, toegewezen. Voordeel van een consultant is dat de klant gemakkelijker en met een vast persoon kan communiceren. Hierdoor kan er meteen efficiënter gewerkt worden en kunnen de bestaande bedrijfsprocessen onder de loep worden genomen.De consultant verzorgt tevens de begeleiding en training van alle medewerkers die met de XL-ENZ- ERP software gaan werken. Arnold benadrukt dat de consultants van Reflecta stuk voor stuk zeer deskundig zijn. “Het gemiddelde dienstverband bij ons is twaalf jaar. Ook voor onze consultants geldt dat ze allemaal meer dan tien jaar in dienst zijn. Ze brengen een schat aan ervaring mee naar de klant (en sommige zijn ook afkomstig uit de branche). Want ze kennen niet alleen alle ins en outs van XL-ENZ, maar ook van de fashion industrie.”

Buitenwereld
Al 25 jaar is Reflecta een solide en innovatieve software partner voor fashion ondernemingen. “Ons pakket is qua functionaliteit en compleetheid al jaren de beste”, stelt Arnold. De komende jaren willen we onze vooraanstaande positie als de software partner voor fashion bedrijven verder uitbouwen.” Reflecta pakt het daarbij breed aan. Het bedrijf lanceert een uitgebreide marketingcampagne, waarvan dit artikel het startschot is. Er komt vanwege de groeiende klantengroep een nieuw en groter bedrijfspand dat in 2016 wordt betrokken.

Toekomst
“De vraag naar excellente automatiseringspakketten voor de modebranche is de laatste jaren enorm toegenomen”, vertelt Arnold tot besluit. “En we verwachten dat het einde nog lang niet in zicht is. Als bedrijf en als team kennen we de modebranche als geen ander, we weten precies wat de klant wil en nodig heeft. Door Reflecta nu actief in de markt te zetten als dé partner voor mode-, sport- en schoenmerken laten we zien: “Wij zijn klaar voor de toekomst!”

www.reflecta.nl
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN