• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Resort 2020 Schoenentrends

Resort 2020 Schoenentrends

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Trendstop biedt lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar de belangrijkste schoenentrends uit de Resort 2020 presentaties.

De modeshowexperts van Trendstop presenteren de essentiële schoenenstijlen uit de Resort collecties. Het Resortseizoen zet de toon voor de komende SS20 Fashion Weken voor dames, en zijn een vroege indicator van de nieuwe trends, inspiratiebronnen en invloeden die van cruciaal belang zullen zijn voor uw volgende collectie. Ons uitgebreide, mondiale modeshowverslag en de bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, op basis waarvan u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie schoenentrends die bepalend zullen zijn voor de damesmodemarkt in het 2020 seizoen en daarna. Met een nadruk op ingetogen luxe staan minimalistische thema’s in de schijnwerpers in Considered Seamless Constructuions, terwijl een eenvoudige esthetiek de functionele looks in Premium Outdoor Inspired updaten. De laarzentrend zet zich voort en laarzen krijgen een nieuwe look voor zomer in The Tall Summer Boot.

Premium Outdoor Inspired

Invloeden van buiten worden verheven dankzij hoogwaardige afwerkingen en weloverwogen details voor een chique, minimalistische esthetiek. Verhoudingen worden gestroomlijnder dan in het voorgaande seizoen met neutrale tinten die spatlappen en wandelschoen veters een geraffineerd tintje geven.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Preen by Ganni, Red Valentino, Unravel, allen Resort 2020

Considered Seamless Construction

De minimalistische sfeer zet zich voort met slipper stijlen met naadloze constructies in enkele of tweekleurige combinaties. Er zijn muiltjes met een klompachtig silhouet waar men zo in kan stappen, terwijl de huidkleurige elastieken inzetranden en verborgen sluitingen van kleine laarsjes tot aan de enkel hetzelfde effect creëren.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Theory, Rosetta Getty, Claudia Li, allen Resort 2020

The Tall Summer Boot

De seizoenloze trend houdt aan met hoge laarzen die veelvuldig voorkomen in de Resort collecties. Wijde, slobberschachten en schachten met ruches in natuurlijk gekleurd suède of exotische reptielenhuid bieden een lichtere look voor zomer met verfijnde afwerkingen voor een hoogwaardig gevoel.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Alena Akhmadullina, Alberta Ferretti, Tory Burch, allen Resort 2020

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter 2019-20 Footwear Directions rapport, met alle belangrijke schoenentrends uit de showcollecties. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

e
Resort 2020
Schoenentrends
schoenentrends 2020
SS20
Trend
Trendstop