• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Rihanna x Manolo Blahnik

Rihanna x Manolo Blahnik

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Zangeres Rihanna en schoenontwerper Manolo Blahnik hebben hun eerste samenwerking voor een schoenencollectie aangekondigd. De collectie zal op 5 mei 2016 in de verkoop gaan in Londen, New York en Hongkong.

De schoenencollectie bestaat uit zes verschillende limited editions. Ze zijn persoonlijk ontworpen door de ontwerper en Rihanna. De capsule collectie kenmerkt zich door het gebruik van denim, pailletten en ambachtelijk borduurwerk.

Rihanna: "Ik heb altijd van Manolo Blahniks gehouden. Manolo's schoenen zijn de meest luxueuze en tijdloze schoenen die er zijn. Zijn ontwerpen laten vrouwen zich fantastisch voelen als ze ze dragen, en door samen te werken met hem en onze gevoeligheden te combineren komt er een droom uit!”

Manolo Blahnik vult aan: “Dit is een ongelooflijk spannende samenwerking en ik ben absoluut blij met het resultaat - het werken met Rihanna was geweldig en haar drive, passie, creativiteit en stijl is terug te vinden in het ontwerpen, met een prachtig resultaat. Ik denk dat iedereen het geweldig gaat vinden.”

"We zijn erg enthousiast over de samenwerking van Rihanna en Manolo Blahnik - wij geloofden dat hun creativiteit door samen te werken iets totaal unieks en speciaals zou bereiken - we zijn echt, echt enthousiast om de collectie te lanceren,” licht Kristina Blahnik, CEO van Manolo Blahnik toe.

De schoenen zijn in een beperkte oplage verkrijgbaar, en alleen in de winkels. Wie een paar wil bemachtigen moet wel een grote portemonnee meenemen; de prijzen variëren van 541,67 pond (699,87 euro) tot 2.458,33 pond (1,2921 euro).

Beeld: Manolo Blahnik

Manolo Blahnik
Rihanna