• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • River Island x Sibling

River Island x Sibling

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

River Island lanceert samen met designerlabel Sibling een nieuwe collectie. De samenwerking is onderdeel van het Design Forum, initiatief van Sibling.

Sibling, dat wordt ontworpen door Cozette McCreery and Sid Bryan, voegt zich toe aan het steeds langer wordende lijstje van ontwerpers die samenwerken met River Island, waaronder Zoe Jordan, Jean-Pierre Braganza en Eudon Choi.

De collectie zal ‘pretty in pink' worden, laat River Island in het persbericht weten. De eerste stap van Sibling in de richting van high street mode zal ‘eigenzinnig en stoer op een vrouwelijke manier’ zijn, geïnspireerd op foto’s van Ellen Von Unwerth, Brigitte Bardot, madeliefjes, gebreide items van Sibling. Zo zal de collectie onder andere roze geruite denim, ditsy florals en glitterbreisels bevatten. Volgens River Island staat de collectie garant voor ‘een zorgeloze, vrolijke en leuke sfeer’.

De volledige collectie wordt met een korte film onthuld op het London Fashion Week’s Fashion Film Event in februari, waarna het te koop zal zijn in geselecteerde River Island-winkels in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd, en via de webshop.

Beeld: River Island x Sibling

River Island
Sibling