• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Roberto Cavalli organiseert éénmalig gezamenlijke show

Roberto Cavalli organiseert éénmalig gezamenlijke show

Door Arjan Ranjbar

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Roberto Cavalli is de volgende in het rijtje merken dat kiest voor een gezamenlijke catwalkshow. Het Italiaanse modehuis zal de mannen- en vrouwencollectie voor het najaar van 2018 gelijktijdig presenteren tijdens de modeweek voor vrouwen in Milaan, van 21 tot 27 februari. Dat heeft een woordvoerder van het bedrijf bevestigd tegenover WWD.

Het samensmelten van de presentaties van beide collecties is éénmalig: vanaf de voorjaarscollectie van 2019 zal de herenlijn weer tweemaal per jaar getoond worden, tijdens de mannenmodeweken van Milaan in januari en juni. De show in februari markeert de eerste mannencollectie van creatief directeur Paul Surridge voor Cavalli.

Surridge, die in mei dit jaar de leiding nam over het Florentijnse label en eerder ervaring opdeed bij Calvin Klein en Burberry, presenteerde in september al zijn eerste vrouwencollectie. Cavalli is overigens niet het eerste merk dat kiest voor een gezamenlijke presentatie tijdens de aankomende damesmodeweek in Milaan. Eerder al maakten onder meer Gucci, Bottega Veneta, Jil Sander en Salvatore Ferragamo een soortgelijke keuze.

Beeld: Roberto Cavalli

Fashion Week
Paul Surridge
Roberto Cavalli