Geliefden opgelet! Vrijdag 14 februari is het weer Valentijsdag. De dag voor anonieme liefdesverklaringen, dinertjes bij kaarslicht en publiekelijk handje vasthouden. Natuurlijk besteed je deze feestelijke dag wat extra aandacht aan je outfit, zodat jouw Valentijn meteen in katzwijm valt zodra die jou ziet. Maar ook als je niet verliefd bent en geen romantische rendez-vous hebt gepland dan is Valentijnsdag natuurlijk de uitgelezen gelegenheid voor een feestelijk outfit. FashionUnited zet nu alvast wat tips voor de komende Valentijn op een rij: kun je dit weekend doelgericht gaan shoppen!

Op Valentijnsdag zou je je natuurlijk van top tot teen in hartvormige motiefjes en rood-gekleurde kledingstukken kunnen hullen. Maar de meesten van jullie vinden dat waarschijnlijk te kinderachtig. Nee, Valentijn 2003 staat in het teken van de Glamorous Cupid! De Glamour Cupid-look laat zich het best omschrijven als Dynasty met een knipoog, Alexis meets Peter Pan of Versace goes Levi's.

Als Glamourous Cupid combineer je ondeugende, Lolita-achtige elementen met glamoureuze details. Denk bijvoorbeeld aan een strakke spijkerbroek die je combineert met een laaggesneden t-shirt, glimmend jack en goudkleurige naaldhakken. Over een asymmetrisch gesneden, gebloemd jurkje met roesjes draag je een stone-washed spijkerjack. Je zwarte cocktailjurje combineer je met - rode! - cowboylaarzen en op een zwarte - leren - broek draag je een roesjesblouse en daaronder trendy gympjes. Fijne Valentijn!

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN