Sam Friday: Eindelijk leuke BH’s in grote cup en kleine omvang
Sam Friday: Eindelijk leuke BH’s in grote cup en kleine omvang
Het succesvolle under- en homewear merk Sam Friday groeit snel. Met de aanstaande opening van een flagship store in Amsterdam en een nieuwe brandstore in het centrum van Utrecht maken steeds meer mensen kennis met de originele mix van sporty, sexy en comfortabele lingerie, kleding en underwear.

BH’s met een grote cup maar met kleine of normale omvang

De vraag van jonge meiden naar BH’s met een grotere cup maar met een kleine tot normale omvang groeit snel. Een maar als 70G is alleen geen bijzondere maat meer. Ook Sam Friday merkte dat er veel dames teleurgesteld waren dat er voor hen erg weinig aanbod bij leuke merken te vinden is. Aangezien Sam Friday dat ook vervelend vond, werd al eerder de gehele maatrange naar boven bijgesteld: zo zijn alle permanente modellen tot maat 70F/75E te krijgen.

De vraag naar echt grotere cupmaten bleef echter en na een uitgebreide ontwikkelingsperiode heeft Sam Friday onlangs een nieuw model geïntroduceerd: de Ashley. Dit model is verkrijgbaar t/m maat 70G/75F. Anders dan de meeste andere merken is de Ashley een ‘normale BH’ en ziet hij er vooral ook niet als een “grote-maten-BH” uit. Hoewel de bedekking iets hoger is en de cups iets meer support bieden zijn de straps maar een heel klein beetje breder dan kleinere maten. Sam Friday heeft daarnaast juist geprobeerd de BH jong te houden: geen extra brede sluiting achter, geen ‘steunbanden’ of coupenaden maar wel het volume en natuurlijk het comfort.

De voorgevormde foam cups zijn naadloos zodat je deze BH perfect onder strakke kleding kunt dragen. Het materiaal van deze beugel BH is super-comfortabel en ultra-zacht. Het plunge model zorgt voor een mooi diep decolleté en een subtiele zijwaartse lift van je borsten. De Ashley is onderdeel van de permanente collectie van Sam Friday en zal in steeds meer kleuren en varianten beschikbaar komen. Hierdoor is de BH ook perfect te combineren met bijna alle broekjes uit de Sam Friday collectie.

www.samfriday.com
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN