• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Sam Friday groeit door met nieuwe brandstore Den Haag

Sam Friday groeit door met nieuwe brandstore Den Haag

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Dat het nog steeds mogelijk is om naast de grote fast-fashion modeketens als klein modemerk te blijven groeien bewijst het Amsterdamse (onder)modemerk Sam Friday. Hoewel ook voor Sam de grootste groei op dit moment online plaatsvindt, doen ook de fysieke brandstores het heel erg goed. Juist het kleinschalige, unieke en persoonlijke is wat de consument gelukkig nog of wéér kan waarderen.

Naast het nut van het spreiden van de bekendheid van het merk vindt Sam Friday om als modemerk te bestaan de fysieke aanwezigheid op A1 locaties nog steeds nodig. Naast de bestaande locaties Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Utrecht werd vorig jaar een nieuwe store in Maastricht geopend. Ook in deze modestad heeft het merk inmiddels al een behoorlijke schare fans opgebouwd. Op zoek naar een volgende locatie werd de blik ook gericht op Den Haag.

In het centrum van Den Haag is de looproute de afgelopen jaren een beetje veranderd waardoor er een frisse wind waait door de historische Passage. De Passage werd eind 19e eeuw naar Parijs’ voorbeeld gebouwd door Haagse notabelen om ‘chique te winkelen’. De oudste winkelpassage van Nederland, een gewaardeerd UNESCO monument, is nog steeds een heerlijke plek om te shoppen. In een prachtige setting van arcades, glazen koepels, loopbruggen, bewerkte gevels en met buren als WeAreLabels en de Apple store, vond Sam Friday een mooie plek voor haar nieuwste brandstore.

De Sam Friday store Den Haag is vanaf vrijdag 2 december 2016 zeven dagen per week geopend.

Sam Friday Brandstore Den Haag
Passage 32
2511 AD Den Haag
denhaag@samfriday.com
www.samfriday.com

Partner Content
Sam Friday