• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Sam Friday: Hoe een klein merk snelle groei laat zien in mode-retail

Sam Friday: Hoe een klein merk snelle groei laat zien in mode-retail

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het Nederlandse merk Sam Friday zet haar groei gestaag voort. Dit voorjaar opent het merk naast de al bestaande brandstores in Haarlem, Rotterdam, Alkmaar en Antwerpen twee nieuwe winkels.

Ondanks moeilijke tijden in de mode-retail en de opkomst van nog meer super-fast-massa-fashion - en een kwakkelend middensegment - is Sam Friday een fijne frisse uitzondering. Het merk biedt met succes een alternatief op de massa (ketens, prijs en productie) en onderscheidt zich door haar zeer persoonlijke, klantgerichte en kwalitatieve aanpak. Dit werpt zijn vruchten af, want het frisse jonge merk in underwear, lingerie en homewear groeit hard via haar online kanaal en via de eigen keten van brandstores.

Medio April zullen de deuren openen van een heuse Sam Friday Flagshipstore aan de Huidenstraat 16, in de 9 Straatjes van Amsterdam. De perfecte locatie in de stad die ook thuisbasis is van het merk. Een plek waar de doelgroep winkelt en die qua imago helemaal past bij Sam Friday zelf: A1 in commercieel opzicht, maar gezelliger, localer en vooral: persoonlijker dan de massa.

Een maand later - rond half Mei - opent Sam Friday ook een prachtige brandstore aan de Steenweg 15 in hartje Utrecht! Vanuit een prachtig oud pandje zal ook Midden Nederland kennis gaan maken met de stylish fashion, comfortabele lingerie en persoonlijke aanpak van deze rijzende ster van de Nederlandse mode-retail.

NIEUWE STORES:
Sam Friday Flagshipstore, Huidenstraat 16, Amsterdam
Sam Friday Brandstore Utrecht, Steenweg 15, Utrecht

BESTAANDE STORES:
Sam Friday Brandstore Haarlem, Barteljorisstraat 40, Haarlem
Sam Friday Brandstore Alkmaar, Payglop 8, Alkmaar
Sam Friday Brandstore Antwerpen, Kammenstraat 30, Antwerpen
Sam Friday Brandstore Rotterdam, Bergse Dorpsstraat 31, Rotterdam

WEBSHOP:
www.samfriday.com

Partner Content
Sam Friday