• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Scalpers lanceert eerste sportcollectie

Scalpers lanceert eerste sportcollectie

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het Spaanse herenmodelabel Scalpers breidt uit met een allereerste sportcollectie. De nieuwe lijn, genaamd Adrenaline, bestaat uit prestatiegerichte kleding gemaakt van waterdichte en ademende stoffen. Dat maakte het merk bekend via zijn website.

De nieuwe collectie is gemaakt in samenwerking met de Spaans-Syrische sporter en aandelenhandelaar Josef Ajram. Hij testte elk product persoonlijk tijdens activiteiten die net zo inspannend waren als de marathon van New York.

De lijn bestaat uit trainingsvesten, longsleeve T-shirts, sportbroeken en sokken die zijn voorzien van onder andere onzichtbare zakken, ingespoten ritsen, ophangbeugel voor hoofdtelefoons en reflecterende accenten. Prijzen variëren van 20 euro voor een paar sportsokken tot 168 euro voor een wind- en waterdicht trainingsvest.

Scalpers is naar eigen zeggen een ‘casual preppy en urban dandy’ merk dat onder andere maatpakken, jasjes, blazers en ready-to-wear verkoopt. Het merk heeft in Spanje, Frankrijk, Portugal en Zuid-Amerika ruim dertig winkels en 150 verkooppunten en betrad Groot-Brittannië onlangs met een eerste eigen winkel. In Nederland en België wordt Scalpers verkocht bij verschillende multibrand winkels.

Beeld: Scalpers Facebook

Scalpers