• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Scotch & Soda lanceert sweater voor Amsterdam Denim Days

Scotch & Soda lanceert sweater voor Amsterdam Denim Days

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Scotch & Soda en Amsterdam Denim Days hebben de handen ineengeslagen en komen met een speciale sweater om de Amsterdamse denimdagen te vieren. De sweater is voorzien van de tekst ‘Mokum Aloha’.

“Denim verbindt zoveel aspecten van de stad,” stelt Alex Jaspers, global merchandise director bij Scotch & Soda, in een persbericht. “Deze samenwerking representeert die verbinding en biedt alle denimfans een niet te missen kans om onderdeel te zijn van de positieve vibe die rond het evenement dat een week duurt heen hangt.”

James Veenhoff, oprichter van de Amsterdam Denim Days, vult aan: “Het design is geïnspireerd op met de hand getekende ansichtkaarten en het idee dat iedereen van over de hele wereld elkaar gedurende deze dagen ontmoet in deze stad.”

De sweater komt uit in gelimiteerde oplage en zal verkocht worden zolang de voorraad strekt. Denimliefhebbers kunnen een sweater kopen via de Scotch & Soda-winkels in Amsterdam, zowel de gewone winkels als de Amsterdams Blauw-winkels. Daarnaast is de sweater ook verkrijgbaar in de vestigingen in Den Bosch en Groningen. Tijdens het Blueprint Festival is de sweater verkrijgbaar bij de Scotch & Soda-stand in de Westergasfabriek, op 21 en 22 april. De sweater kost 79,95 euro.

In april, de maand waarin denimbeurs Kingpins en Amsterdam Denim Days plaatsvinden, besteedt FashionUnited aandacht aan Denim. Voor alle artikelen over denim, klikt u hier.

Beeld: Scotch & Soda

AMSTERDAM DENIM DAYS
Denim
Scotch & Soda