Neerlands trendy damesmerk Turnover, van fashion organisatie Secon Group in Amsterdam, heeft een nieuw logo, en zal twee lijnen aan haar collectie toevoegen.

Daarnaast zal Turnover haar kleding ook in Zuid-Europa gaan aanbieden, te beginnen met Spanje. Tot op heden was Turnover voornamelijk aktief in Belgie, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Engeland en Nederland.

Ook zal Turnover eigen winkels openen waar de Turnover collectie centraal zal staan, en men de Turnover sfeer kan beleven. De eerste winkel zal in maart te Antwerpen openen. Hier zal men de zomercollectie 2002 direct kunnen kopen.

Al deze vernieuwingen vinden hun oorsprong in de diverse analyses die het merk het afgelopen jaar gedaan heeft. Met deze nieuwe activiteiten acht het label zichzelf verzekerd van een positieve toekomst in de sterk wisselende fashionmarkt.

Het merk kent nu drie collecties: De originele "Turnover Collection", een trendy womenswear lijn zoals we die kennen. "Softwear" zoals we dat kenden wordt "Turnover Pure". De compleet nieuwe lijn heet "Limited Edition" en is designer georienteerd, met een twintig procent hogere prijsstelling.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN