Sergio Herman ontwerpt T-shirt collectie

Topchef Sergio Herman en chefkok Nick Bril brachten het grootste deel van hun tijd tot nog toe door achter het fornuis van hun eigen restaurant The Jane in Antwerpen. Sinds kort mogen de twee zich echter ook ontwerpers noemen. In samenwerking met het Belgische merk AddMyBerry hebben Herman en Bril namelijk een eigen T-shirtlijn ontworpen.

De lijn bevat drie verschillende modellen voor mannen en vrouwen, en elk T-shirt is voorzien van een van Hermans typische uitspraken: buzze geven, hero day en raw meat. Verder bevatten de labels van de T-shirts QR codes die gescand kunnen worden met een smartphone om filmpjes te bekijken waarin Herman en Bril laten zien waardoor zij zich dagelijks laten inspireren.

Voor Herman is de T-shirtlijn niet de eerste samenwerking met een kledingmerk. Voordat The Jane openging werkte de topchef namelijk ook al samen met G-Star Raw aan kleding voor het personeel.

AddMyBerry verkoopt naast deze speciale lijn ook andere T-shirts, sweaters en caps. De collectie is te koop via de website en in diverse winkels in onder andere België, Duitsland en Nederland. De T-shirtlijn van Sergio Herman en Nick Bril is alleen verkrijgbaar via de website.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN