• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Shoeby Fashion kiest voor Kim-Lian

Shoeby Fashion kiest voor Kim-Lian

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Kim-Lian van der Meij is het nieuwe gezicht van Shoeby Fashion. De presentatrice van het kinderprogramma Kids Top 20 zal het komende seizoen geregeld te zien zijn in kleding van het merk Jilly & Mitch dat verkocht wordt in de keten.

Het is de bedoeling dat Van der Meij de kinderkleding promoot, onder meer door de kleding te dragen op televisie. Ook op de website en in de folders zal de veelzijdige presentatrice te zien zijn in kleding van Jilly & Mitch. "Bij openingen en andere speciale gelegenheden binnen de keten zal ze optredens verzorgen," vertelt Lonneke Voets, woordvoerder van Shoeby Fashion. De keuze voor Van der Meij lag voor de hand, stelt het bedrijf. "Ze is een boegbeeld voor kinderen, daarbij is ze klein genoeg om deze kleren te kunnen dragen," zegt Voets.

Shoeby Fashion is bezig aan een opmars. Momenteel heeft de modeketen 110 vestigingen door het hele land, de verwachting is dat dit aantal binnen een jaar tijd zal groeien naar 150. De keten presenteert zich als betaalbare keten op het gebied van dames- en herenmode. Het kindermerk Jilly & Mitch heeft een eigen plaats in het merendeel van de Shoeby Fashion stores.

Kim-Lian is bekend van haar rol in de televisieseries 'Costa!' en 'Bonbini Beach'. Ook speelde zij in de musical 'Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?' Haar laatste muziekalbum 'Just do it' komt in september uit.

shoeby fashion