• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • ShoppingTomorrow: bedrijven voorbereiden op de toekomst

ShoppingTomorrow: bedrijven voorbereiden op de toekomst

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Tijdens de parallelsessies op Shopping Today zullen de experts uit de ShoppingTomorrow expertgroepen je antwoord geven op vragen als "Wat doet de consument nog in het stedelijk winkelgebied van 2030?" en "Hoe bouw je een merk in een wereld met extreem versplinterde media?". Maar wat is ShoppingTomorrow precies? En welke expertgroepen zijn er eigenlijk?

Wat is ShoppingTomorrow?
Bedrijven hebben te maken met grote veranderingen in de retailindustrie. Denk aan veranderend consumentengedrag, groei van internationale concurrentie en de digitalisering van commerce. Shopping Tomorrow is een onderzoeksplatform van en voor retailers en heeft als doel het Nederlandse bedrijfsleven helpen zichzelf voor te bereiden op de consument en concurrentie van de toekomst.

Specifiek betekent dit dat 20 expertgroepen van ShoppingTomorrow regelmatig bijeenkomen om per vakgebied de ontwikkelingen te verkennen. Iedere expertgroep heeft een vraag geformuleerd die ze dit jaar onderzoeken. Ze presenteren hun deelresultaten tijdens Shopping Today en delen hun eindresultaten in een Blue Paper: een soort adviesrapport over de nieuwste ontwikkelingen.

ShoppingTomorrow is geïnitieerd door Thuiswinkel.org en wordt ondersteund door 24 branche- en belangenverenigingen, van de ANVR (reizen) tot en met het Verbond van Verzekeraars.

Meer weten over ShoppingTomorrow?

Partner Content