Sjaalmerk POM Amsterdam lanceert kledingcollectie

Het luxe sjaalmerk POM Amsterdam debuteert volgende maand met een kledinglijn. Het merk van de zussen Liesbeth en Violet Lotgering lanceert de eerste modecollectie voor het FW18/19 seizoen tijdens de beurzen De Modefabriek in Amsterdam en Premium in Berlijn.

Zowel de kledingstukken als de accessoires en sjaals voor het FW18/19 seizoen zijn “vrolijk, kleurrijk, ‘fun’ en hebben bijzondere details”, laat het bedrijf weten in een persbericht. “Een complete collectie voor de moderne vrouw, voor elk moment en iedere gelegenheid.” De prints die het in 2011 opgerichte label graag gebruikt voor haar sjaals, komen ook terug in de kledingstukken.

Sjaalmerk POM Amsterdam lanceert kledingcollectie

“Wij zijn ongelofelijk trots om onze eerste kledinglijn te lanceren,” zeggen de zussen Lotgering. “Onze missie om iedere vrouw goed in haar vel te laten zitten, met vrolijke, no-nonsense, kwalitatieve kleding en sjaals. Onze producten bevatten altijd een beetje fun, veel kleur en vooral veel unieke prints,” aldus de oprichtsters.

De zussen Lotgering richtten POM Amsterdam in 2011 op als sjaalmerk en maakten daarbij ook kussens en jacks. Het merk heeft ‘kwaliteit voor een betaalbare prijs’ naar eigen zeggen hoog in het vaandel staan. De producten van POM Amsterdam worden verkocht in ruim 750 multibrandwinkels wereldwijd en via een eigen webwinkel.

Beeld: POM Amsterdam

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN