• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Skihut Scheveningen kiest Reflecta

Skihut Scheveningen kiest Reflecta

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Skihut Scheveningen heeft recentelijk gekozen voor de automatiseringsoplossingen van Reflecta Retail Systems te Reeuwijk. Doorslaggevend bij de keuze voor Reflecta waren de geboden functionaliteit, de goede naamsbekendheid en de jarenlange branche-ervaring.

Reflecta is gespecialiseerd in het automatiseren van de retail, groothandel en importeurs in de sport-, schoenen-, mode- en tweewielerbranche. Met de totaaloplossing van Reflecta geeft De Skihut invulling aan de automatiseringsbehoefte voor de winkel middels het winkelbeheersysteem STORE-IT. Zowel de invulling van de kassa’s in de winkel als de backoffice met onder andere het voorraadbeheer, klantenbeheer en managementinformatie zijn hiermee afgedekt.

De Skihut Scheveningen richt zich met haar assortiment hoofdzakelijk op de wintersport, en buiten het winterseizoen op overige sporten. Het assortiment bestaat uit onder andere kleding, ski’s, snowboards en schoenen van merken als O’Neill, Burton, Jet Set en Salomon. De winkel is het gehele jaar door zeven dagen per week geopend en staat bekend als de grootste wintersportzaak van de Benelux.

carte blanche
Reflecta
skihut