• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • SLAM Sportswear aanwezig op Pitti Uomo - Italië en Modefabriek

SLAM Sportswear aanwezig op Pitti Uomo - Italië en Modefabriek

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

In januari vinden de 91ste editie plaats van Pitti Immagine Uomo in Florence - Italië en de 42ste Modefabriek in de RAI - Amsterdam. SLAM is er trots op haar nieuwste collectie en ontwerpen te kunnen presenteren tijdens deze twee toonaangevende evenementen.

De Fall/Winter-collectie is een moderne interpretatie van de iconische nautische kleding, gemaakt met hightech en soms onverwachte materialen. Denk hierbij aan 3-laags scuba-wol dat polyester stretch combineert met traditionele wol. Het resultaat: items gemaakt van zeer warm, licht, elastisch en ademend materiaal voor maximaal comfortabel.

De product designers van SLAM hebben veel energie gestoken in de doorontwikkeling van haar modecollectie. Met wederom een onderscheidende collectie als resultaat. Om deze ontwikkeling kracht bij te zetten heeft SLAM besloten deel te nemen aan zowel Pitti als Modefabriek. En haar positie als modemerk daarmee te bevestigen.

“Het merk wordt veelal geassocieerd met high performance watersportkleding. Terwijl SLAM als modemerk in onze beleving nog onvoldoende is geland. Deelname aan beide modebeurzen is voor ons dan ook een logische stap”, zegt Jeroen van Stijn, directeur van importeur SLAM Benelux.

Over SLAM

SLAM is sinds 1979 toegewijd om lifestyle collecties te ontwikkelen voor iedereen met een passie voor het water en die een nautisch geïnspireerde sportswear collectie zoekt. Sponsor van diverse regatta’s, waaronder de Rolex Swan Cup en hofleverancier van diverse nationale, internationale en olympische teams en associaties.

SLAM brengt tweemaal per jaar een nieuwe vrijetijdscollectie, Spring/Summer en Fall/Winter, en biedt het volledige jaar de SuperYacht collectie aan. Samengevat is SLAM een merk met een rijke geschiedenis en aansprekende collecties. In de Benelux worden de collecties enthousiast ontvangen en heeft SLAM zich bewezen met uitstekende doorverkoopcijfers.

Over SLAM Benelux

Sinds 2014 is de distributie in handen van SLAM Benelux. En in korte tijd uitgegroeid naar meer dan 35 verkooppunten in deze regio. Wereldwijd zijn dit er meer dan 800. Het kantoor, showroom en magazijn is aan De Kagerplassen op Sweilandstraat 7A in Warmond.

Partner Content
SLAM