• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Slam Sportswear beleeft succesvolle Modefabriek

Slam Sportswear beleeft succesvolle Modefabriek

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Vorige week vond in de RAI Amsterdam de Modefabriek plaats. Ook het Italiaanse merk Slam was hier vertegenwoordigd met de nieuwe Fall/Winter 2017 collectie van sportieve vrijetijdsmode. Op de stand werd vooral aandacht besteed aan de drie thema’s binnen de collectie: City, Leisure en Sailing.

De thema’s zijn toegespitst op verschillende activiteiten en momenten op de dag. Het eerste thema, City, bevat items gericht op een actieve dag in de stad. Deze kledingstukken zijn gemaakt van comfortabele en lichtgewicht materialen die je niet beperken in je dagelijkse activiteiten. Het thema Leisure is meer gericht op comfort en ontspanning. De items zijn in laagjes te dragen en daarmee geschikt voor en breed scala aan activiteiten en situaties. Het thema Sailing bevat kleding die vooral na het sporten goed gedragen kan worden, of dat nu watersport is of een andere activiteit. De items zijn klassiek, maar wel gemaakt van de nieuwste technische materialen.

Voor Slam was het een succesvolle beurs. Waarin niet alleen bestaande relaties zijn versterkt maar ook nieuwe contacten zijn opgedaan.

Naast de nieuwe kleding was de Modefabriek het eerste moment waarop de nieuwe huisstijl van Slam toegepast werd binnen Nederland. Deze nieuwe huisstijl sluit beter aan bij de moderne materialen en designs die Slam in alle mode items toepast en het beeld dat Slam graag wil uitstralen.

Start verkoopseizoen in nieuwe showroom in Warmond

De Modefabriek is voor Slam de officiële kick off van het verkoopseizoen dat tot eind maart duurt. Net verhuisd naar een nieuwe en grotere locatie in Warmond hoopt DutchMint, de distributeur van het merk in de Benelux, de collectie nog beter aan haar klanten te kunnen presenteren. Daarnaast is DutchMint ook distributeur van het Franse schoenen en kledingmerk Tbs, Parafina zonnebrillen, zeilkleding van Rooster en Kiteboard materialen van Ocean Rodeo.

DutchMint nodigt eenieder graag uit in de geheel vernieuwde showroom om meer te ontdekken over deze collecties en hoe dit binnen uw bedrijf past. U kunt contact opnemen via info@dutchmint.eu, bellen met 071-3013459 of de website bezoeken op www.dutchmint.eu.

Partner Content