• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Soap Studio fabrics for fashion

Soap Studio fabrics for fashion

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Soapsudio heeft onlangs haar activiteiten uitgebreid met de Frits Klaarenbeek Designstudio For Fabrics & Fashion. In de Designstudio werkt Frits Klaarenbeek samen met een zorgvuldig samengestelde flexibele groep ontwerpers en technische medewerkers. Daarnaast maakt de designstudio gebruik van het uitgebreide netwerk van medewerkers van Soap Studio. Hierdoor is er een goed evenwicht tussen creativiteit, ervaring, jeugdig enthousiasme en praktische inzichten.

De doelstelling van de Designstudio is om de grote specialistische kennis ten dienste te stellen van de middelgrote- en kleinere aanbieders. Dit kunnen stoffenfabrikanten, confectiebedrijven, maar ook brei- en tricotagefabrikanten zijn. Naast de algemene fashion consultancy verzorgt de studio o.a. voor stoffenfabrikanten stofontwikkeling en dessinontwerpen. Voor de confectie aanbieders o.a. styling adviezen en complete collectieontwikkelingen, zowel voor dames, heren- als kinderkleding. In samenwerking met externe patronenbureaus verzorgt de studio ook collectie patronen.

De Designstudio is gevestigd in een statig 18e eeuws pand in het historische centrum van Hoorn - ooit centrum van handel tijdens de roemruchte VOC tijd.

Soap Studio