• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Spectaculaire outfits in Matrix II

Spectaculaire outfits in Matrix II

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Dat de film "The Matrix Reloaded" de potentie heeft net zo'n kaskraker te worden als het eerste deel van de science fiction trilogie zou niet alleen te maken kunnen hebben met de spectaculaire effecten waarmee de film is doorspekt, maar ook met de indrukwekkende aankleding van de cast.

 

De hoofdfiguren in de film, die donderdag 15 mei in premiere gaat, gaan gekleed in combinaties van donker krokodillen-leer en superstrakke latex. De acteurs dragen lange leren jassen en in deel twee wordt een nieuw personage, Niobe (gespeeld door Jada Pinkett Smith), geïntroduceerd die van top-tot-teen gekleed gaat in donkerbruin krokodillen leer. Ook haar zonnenbril van het merk Blind Design is opvallend (verkrijgbaar vanaf 240,- dollar) en heeft de potentie een nieuwe 'hit' te worden.

Laurence Fischburne keert terug in de rol van Morpheus en in de trailers was hij al te zien in een cool zwart pak, donker overhemd, gifgroene das en John Lennon-achtige zonnebril. In een interview met het Amerikaanse Newsweek zei Fishburne dat hij een klassiek jaren 30, Chicago-imago voor zijn personage wilde creëeren. En dan is er nog Monica Belluci, in de - nieuwe - rol van Persephone. Zij is het toonbeeld van de vrouwelijke verleiding in een jurk met haltertop van latex die zit als een tweede huid. In Entertainment Weekly zei de actrice dat ze er beter uitziet dan Pinkett Smitt.

Hou verder je ogen open voor figuranten met blonde dreadlocks, die gekleed gaan in strakgesneden driedelige pakken met bijpassende overjassen; mannen met gelakte nagels en natuurlijk; de zonnebrillen!

the matrix reloaded