De IJslandse buitenkleding specialist Sportey, bekend van merken als isitZo en Zo-on, heeft deze week nieuwe overeenkomsten gesloten met distributiepartners in Groot-Brittannië, Duitsland en Zwitserland. Dit om te voldoen aan de groeiende vraag naar de producten van Sportey in die landen.

Het bedrijf heeft overeenkomsten getekend met Snow Clothing Companie in Groot-Brittannië, met CTS in Duitsland en met Sportgoods in Zwitserland. Sportey, dat gevestigd is in Kopavogur en sinds eind jaren 90 producten exporteert, wil de export van het merk sterk gaan uitbreiden. Directeur Jon Erlendsson in een verklaring: "Ik verwacht dat onze nieuwe partners een sleutelrol gaan vervullen bij het veroveren van een sterke internationale positie van onze buitenkleding merken."

Sportey, dat snowboard kleding, streetwear en sportkleding voor dames en heren verkoopt is ook actief in Noorwegen, Denemarken, Oostenrijk, Italië en Japan. Het bedrijf zal aanwezig zijn op de Duitse sportgoederenbeurs Ispo die in februari in München zal plaatsvinden.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN